Vodní milostné hrátky

V horkých letních dnech mnozí na sex nemají ani pomyšlení. Nicméně budete překvapeni, co dokáže nepatrné množství vody. Nahé mokré tělo působí doslova živočišně a pokušení odolají jen silné povahy.

Navíc díky vodě je kůže mnohem citlivější na dotek a člověk je vnímavější k velmi intenzivním prožitkům. Nejlákavější na milování ve vodě je ale ten fakt, že voda nadnáší a milenci tak mají šanci vyzkoušet polohy, na které jim při běžném milování nestačí síla, energie či odhodlání.

Nevýhody: Pro některé ženy může být milování ve vodě velmi nepříjemné. Kvůli vodě totiž často dochází k odplavení kluzkého poševního sekretu a voda sama o sobě neklouže. Tak může docházet k velmi nepříjemnému až bolestivému tření. Vhodné je tedy používat lubrikanty na silikonové bázi.

FOTO: fotobanka Profimedia

Milování v autě

Auto patří mezi naše nejoblíbenější netradiční místa pro sex vůbec. Skrývá v sobě totiž celou řadu možností. I když vlastníte malý vůz, sex v něm může být pokaždé zcela jiný.

Milovat se můžete v hlubokém lese, ale i na velmi rušné ulici a vyzkoušet k tomuto účelu můžeme postupně všechny části vozu. Na předních sedadlech, na zadních sedadlech, na kufru, na  kapotě, z boku automobilu apod. Vše záleží na ochotě experimentovat, ale také na míře exhibicionismu.

Nevýhody:  Pokud člověk nedbá na svou bezpečnost, může při této činnosti docházet k celé řadě nehod. Zcela běžné je rozjetí automobilu kvůli nechtěnému odbrždění ruční brzdy, podklouznutí či zapadnutí na rozbahněné cestě apod. Výjimečné nesou ani nejrůznější odřeniny a modřiny, případně vyvrtnuté kotníky.

Pokus o ošálení policistů mladé Američance nevyšel. Její historky jí prohlédly velmi rychle.

FOTO: fotobanka Profimedia

Sex v parku nejen na lavičce

Parků, parčíků je obvykle všude dostatek a i když je hojně využívají majitelé psů k venčení svých miláčků, vždy se nalezne místečko i pro náruživý pár. Milovat se můžete nejen na zemi, lavičkách, ale i ve stoje či na schůdkách. Kreativitě se meze nekladou.

Nevýhody: Řada parků je v dnešní době sledována bezpečnostními kamerami městské policie a ne náhodou vás tedy mohou vyrušit noční hlídky a nechat vás legitimovat. Výjimečné nejsou ani pokuty za rušení pořádku.

FOTO: fotobanka Profimedia

Sex ve výtahu

Sex ve výtahu přímo svádí k rychlovkám. Jedná se totiž obvykle o dobrodružnou a vysoce adrenalinovou záležitost.

Nevýhody: Způsob naprosto nevhodný pro nervově labilní a klaustrofóbní jedince. Nejenže si totiž výtah může kdokoliv zavolat, ale hrozí i uvíznutí v mezipatře či nechtěné vyvolání alarmu. O vydýchaném vzduchu nemluvě.

Sex na golfovém hřišti

Nejde jen o netradiční místo a čerstvý vzduch, ale také o pohodlí. Kvalitní trávník na golfovém hřišti vám totiž zajistí mnohem větší komfort než deka. Navíc není omezen stísněným prostorem.

Nevýhody:  Omrkněte nejprve zavlažovací systém hřiště, který mají provozovatelé běžně naprogramovaný na večerní či noční hodiny. Nečekané zavlažování může být sice někdy příjemné, ale obvykle prožitek natolik nabourá, že se z toho nemilého překvapení hned tak nevzpamatujete.

Golfové hřiště u hotelu Horal

FOTO: Archiv Golf Club Horal

Sex na fotbalovém hřišti

Muži milující fotbal zajisté tuto variantu skutečně ocení. Navíc opět kvalitní trávník může být velmi příjemný a inspirující, to samé lze říci i o bráně či hledišti. Možností je nespočet. Při špatném počasí určitě přijdou vhod i kabiny.

Nevýhody: Opět hrozba v podobě zavlažovacích systémů, ale také častých večírků konaných v blízkosti těchto hřišť.

Sex na restauračních záchodcích

Velmi oblíbený prostor pro radovánky v době oběda. Obvykle však tento prostor vyhledávají páry, jež nemají tolik jiných příležitostí.

Nevýhody: Záchodky jsou obvykle plné nebezpečných bakterií, ale i lidí. Lidské výkaly totiž mohou být i pro určité lidi se sexuální úchylkou fetišem.

Brazilská prostitutka

FOTO: fotobanka Profimedia

Sex ve zkušební kabince

Pro mnohé jedince neexistuje vzrušivější zážitek plný adrenalinu, ale i exhibicionismu. Vzrušující může být nejen strach z odhalení, ale také moc zrcadel. Pokud se člověk při milování rád sleduje, pak není lepší příležitosti.

Nevýhody:  Velká pravděpodobnost odhalení, ale také nepříjemné pachy spjaté se zapařenými nohami vedlejších obyvatel kabinek, případně pach potu.

Sex ve veřejných dopravcích

Milovat se dá v metru, v autobuse, ve vlaku i v letadle. Záleží na chuti a odvaze.

Nevýhody:  Nebezpečí v podobě úrazů. Prudké zabrždění či rychlejší projetí ostré zatáčky může mít nedozírné následky. Hrozí zde i větší pravděpodobnost nějaké infekční nákazy.

Lahvinka červeného vína rozjitří smyslové erotické vnímání.

Kuchyňka - velmi oblíbené místo pro sex nejen v zaměstnání

FOTO: fotobanka Profimedia

Sex v kanceláři

Zakázané ovoce nejlíp chutná. A snad právě proto většina vztahů vzniká právě v zaměstnání. Jasně hovoří i statistiky, podle nichž si někdy sexu v kanceláři užila víc než třetina žen.

Dokonce více jak devadesát procent žen sní o sexu v kanceláři. Ve fantaziích žen pak nejčastěji figuruje kopírka či stůl ředitele.

Nevýhody:  Případné provalení může mít skutečně velmi nepříjemné dopady. Všeobecně totiž firemní kultuře vztahy na pracovišti neprospívají, i když se jedná o vztahy naprosto legální. V přiloženém videu pak doktor Radim Uzel varuje i před možnými úrazy v tomto prostředí.

Milování může být krásné a vzrušující kdekoliv, ale vždy by s místem měli souhlasit oba partneři. Kreativitě a vynalézavosti se pak meze nekladou. Jen by milenci neměli zapomínat i na své bezpečí.